Loading...

Loading...
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-19 06:12:17
Photo

Hahahhaa. Nasib la, nak buat camana kan.. 😂 tag kawan awak yang buat #kekechallenge ni.. #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan . . Credit @haniffharussani @azrilalias . . Untuk kongsi video sila hashtag #atukpesanchannel . . #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #malayvines

25450 likes - 582 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-20 15:24:43
Photo

Alololo. Mai mana ramai ramai comeey ni. Tag kawan awak yang comey macam ni. #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan . . Untuk kongsi video sila hashtag #atukpesanchannel . . #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #malayvines

14395 likes - 296 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 04:02:35
Photo

Hahahha.. Aduhai. Sape ada member tak reti masak telur ? Tag dia cepat. 😂 #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan . . Credit @safwannazri @ayeipshamsul . . Untuk kongsi video sila hashtag #atukpesanchannel . . #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #malayvines

7310 likes - 126 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-20 14:20:57
Photo

thread - janda kpd bunian / part1 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakkongsi #nakngepek #nakpesan #lawak #lawakkerder #lawakhambar #lawaktahapdewa #apaapajerr #singgahkejap #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #mudahterhibur #natur #himpunanlawakmalays #tolongdengar

1039 likes - 33 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-20 04:10:43
Photo

Power la brother ni. Korang jangan la tiru pulak ye. 😂 #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan . . Untuk kongsi video sila hashtag #atukpesanchannel . . #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #malayvines

44775 likes - 1234 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-20 13:58:39
Photo

Tag kawan kau yang tak suka durian 😽 . Jom follow @senyum.sinis . #senyumsinis #mudahterhibur #kaudahkenapa #kaumestiada

2289 likes - 95 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-20 00:10:09
Photo

Hahaha. Sape pernah buat? Jom tag kawan awak. #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan . . Credit : @dobretwins . Untuk kongsi video sila hashtag #atukpesanchannel . . #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #malayvines

19458 likes - 931 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-20 10:55:31
Photo

Hampa semua hat mana? 🙄 #syoktube . ✅ Tag kawan anda . 🎥 Jordindian . FOLLOW US ▶️ @SYOKTUBE

36087 likes - 1057 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 13:14:46
Photo

ADMIN PENIPU !!! KATA SBULAN...SY GUNA BARU SMINGGU DAH NAMPAK PERUBAHAN..!!! SELALU DISISIH SEBAB MUKA BANYAK JERAWAT!!! MALU BERHADAPAN DENGAN ORANG RAMAI!!! PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!! Pewiit Skincare 5 in 1 la pnyelesaiannya... kesan yang cepat lagi berganda... ada kelulusan KKM lg tw... ♥♥♥ Tambahan Foundation Cream cuma rm5 shj untuk setiap pembelian Skincare 5 in 1 Cepat grab guyss... Harga promosi ni terhad kpd 200 Orang terawal shj ♥♥♥ whatsapp +60111 695 2951 whatsapp +60111 695 2951 whatsapp +60111 695 2951 #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike #tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

1 likes - 0 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 13:14:26
Photo

ADMIN PENIPU !!! KATA SBULAN...SY GUNA BARU SMINGGU DAH NAMPAK PERUBAHAN..!!! SELALU DISISIH SEBAB MUKA BANYAK JERAWAT!!! MALU BERHADAPAN DENGAN ORANG RAMAI!!! PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!! Pewiit Skincare 5 in 1 la pnyelesaiannya... kesan yang cepat lagi berganda... ada kelulusan KKM lg tw... ♥♥♥ Tambahan Foundation Cream cuma rm5 shj untuk setiap pembelian Skincare 5 in 1 Cepat grab guyss... Harga promosi ni terhad kpd 200 Orang terawal shj ♥♥♥ whatsapp +60111 695 2951 whatsapp +60111 695 2951 whatsapp +60111 695 2951 #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike #tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

1 likes - 0 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 13:14:02
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 13:13:14
Photo

🇲🇾 MAGNETIC CASING FOR IPHONE MARKET PRICE RM100- RM110 *ole2forall Price RM** only FREE POSTAGE😍😍 . FUNCTION👇 -Body aluminium tahan lasak -Glass belakang eaterproof -Kalis calar glass belakang -Kalis air glass belakang -Kalis hentakan tapi kalau 11 kaki tinggi pecah woi🤣 . Available for: *IPHONE x *IPHONE 6+/7+/8+ *IPHONE 6/7/8 *IPHONE 5 COLOUR RED AND BLACK ONLY😍 NK KETAHUI LEBIH LANJUT KELEBIHAN MEGNETIC CASSING NI BOLEH TENGOK VIDEO DI POST @ole2forall 👍😍 . . BOLEH KLIK LINK DI BIO FOR INFO @ole2forall @ole2forall @ole2forall . . . #kualalumpur #igersmalaysia #igmalaysia #igshopmalaysia #terapiinstagram #ikutcarakita #dakwah #salamjumaat #ramadan #ramadhan #raya2018 #syukuralhamdulillah #syukurselalu #syukur #lawak #ctdk #neelofa #noradanish #fattahamin #laraalana #mirafilzah #jubahmuslimah #tudungbawal #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajualmurah #politeknik #uitmshahalam #uitm (3)

8 likes - 0 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 13:13:11
Photo

Alhamdulillah . 2 tahun x datang bulan, bulan lepas datang bulan. Lepas consume 7 botol Jus Tok Maa . Kenapa Jus Kolestrol ni sangat bagus? 🔸Dapat kurangkan kolestrol 🔸 Sesak nafas berkurangan 🔸 Kebas-kebas terus hilang 🔸Cuci saluran darah tersumbat 🔸Control & kurangkan paras gula . Jom sihat bersama Whatsapp sis or klik di link bio😊 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

1 likes - 0 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 13:13:02
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 13:10:53
Photo

Okay that’s really good. Yaya tak risau kalau anda suka makan tapi lagi risau kalau anda tak suka 😅 . Sebab nak turunkan berat badan WAJIB makan. Kalau anda sejenis suka skip makan, itu yang bahaya. Diet yang sihat adalah makan makanan yang berkhasiat dan seimbang dengan portion yang betul sebanyak 5 kali sehari. Yes, Yaya repeat mesti makan 5 KALI sehari. Tak boleh lebih atau kurang. . Boleh kurus ke makan banyak kali macam tu? Boleh. Sebab badan perlukan tenaga jadi mesti makan untuk cukupkan keperluan kalori harian dan bantu untuk kecutkan lemak-lemak yang berlebihan. Sebab tu ada lemak baik dan lemak jahat. Lemak baik tu yang crucial untuk proses turun berat badan. . So jangan benci makanan, cuma jangan terlebih makan. Nak tahu tentang 5 kali makan sehari dengan lebih lanjut, tekan link di bio untuk daftar program season 36 dan Yaya akan bantu. Kenapa kena masuk program? Sebab dalam program peserta diberi perhatian dan guidance yang eksklusif untuk berdiet dan turunkan berat badan secara sihat. Jumpa dalam group ye 👋🏻 . #slimmingandfitness #sharingislovingandcaring #teamrafiqrazali Coach Yaya 📲 0134805010 (klik link di bio untuk pertanyaan berkaitan program) . #youcanloseweightfromhome #changeyourmindsetchangeyourlife #teamnickinhussein #personaltrainer #diettrainer #mindblowing #bodygoal #foodporn #misimengecil #gemukisawesome #slimisawesome #saynotoairmanis #saynotofastfood #sayaboleh #plussize #jubahbesardisini #tv3 #marykay #zalora #neelofahijab #fazurafattah #mudahterhibur #ctdk #moodrepublik #jalanjalancarimakan #meletop #astro

6 likes - 0 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 13:10:47
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 13:08:01
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 13:05:51
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 13:05:45
Photo

Haha baby samseng tag sikit bby mna yg besa buat cam nie hihih #nakluahsikit #mudahterhibur

0 likes - 0 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 13:04:30
Photo

Pecah habis depan kena pijak dgn gajah 😅 . . 📽 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK

33 likes - 2 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 13:03:16
Photo

Ni Admin mmg nak rekomen la korang usha @thegalas.my kalau nak beli backpack sebab backpack diorg memang lawa2. Dah la harga pun murah👍🏻. Memang IG no 1 lah kalau korang nak dapatkan backpack🙌🏻. Follow yer @thegalas.my sebab servis semua memang PADU ! Dengar kata sekarang tengah BANYAK DESIGN BARU MASUK ni . Windbreaker THE NORTHFACE x SUPREME pun ADA !! . Memang terbaik ah @thegalas.my ! Korang WAJIB SUPPORT LAH DIORG 💪💪

65 likes - 2 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 13:02:00
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 13:00:44
Photo

LEPAS CUCI MUKA DENGAN MIRACLE CLEANSING BAR, JANGAN LUPA PAKAI MIRACLE TONER ✨ . . Memang elok sgt kalau uolls try satu set sabun dgn toner ni. Bukan je jerawat hilang, pores pun makin mengecil & paling best skli boleh mencerahkan kulit sekali😱 . Ready stock ‼️ Sebab ramai sgt yg tanya pasal set Combo ni, sis bg harga kasih sayang untuk set ni ok😍 . Stock dah xbanyak. Kalau uolls nak set ni lelaju whatsapp sis sekarang 😱 . 010-2731099 010-2731099

5 likes - 1 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:59:34
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:59:27
Photo

Tag kawan korang kalau korang nampak ada 4. #teamlawakviral #mudahterhibur #lawakhambar #atukpesan

24 likes - 1 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:56:06
Photo

Tag sikit kawan kau yang suka nyanyi walau suara macam kentut katak. . Follow @persatuan.study.last.minit . #mudahterhibur #persatuanstudylastminit

1987 likes - 111 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:54:01
Photo

ADMIN PENIPU !!! KATA SBULAN...SY GUNA BARU SMINGGU DAH NAMPAK PERUBAHAN..!!! SELALU DISISIH SEBAB MUKA BANYAK JERAWAT!!! MALU BERHADAPAN DENGAN ORANG RAMAI!!! PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!! Pewiit Skincare 5 in 1 la pnyelesaiannya... kesan yang cepat lagi berganda... ada kelulusan KKM lg tw... ♥♥♥ Tambahan Foundation Cream cuma rm5 shj untuk setiap pembelian Skincare 5 in 1 Cepat grab guyss... Harga promosi ni terhad kpd 200 Orang terawal shj ♥♥♥ whatsapp +60111 695 2951 whatsapp +60111 695 2951 whatsapp +60111 695 2951 #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike #tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

2 likes - 0 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:53:19
Photo

ADMIN PENIPU !!! KATA SBULAN...SY GUNA BARU SMINGGU DAH NAMPAK PERUBAHAN..!!! SELALU DISISIH SEBAB MUKA BANYAK JERAWAT!!! MALU BERHADAPAN DENGAN ORANG RAMAI!!! PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!! Pewiit Skincare 5 in 1 la pnyelesaiannya... kesan yang cepat lagi berganda... ada kelulusan KKM lg tw... ♥♥♥ Tambahan Foundation Cream cuma rm5 shj untuk setiap pembelian Skincare 5 in 1 Cepat grab guyss... Harga promosi ni terhad kpd 200 Orang terawal shj ♥♥♥ whatsapp +60111 695 2951 whatsapp +60111 695 2951 whatsapp +60111 695 2951 #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike #tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

1 likes - 0 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:53:05
Photo

Credit to @fromherbal_ : Tengah mencari obat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Lihat member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin mau ngasih tau mengenai produk yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 asalkan pm saja😊 . 📱Whatsap : 081291733104 . JANGAN LUPA ORDER . #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #tomo #iqbale #mudahterhibur #tubuhtinggi # #dubsmashindonesia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #jakarta #radio99 #bandung #cimahi #caramudah #awkarin #caratinggi #tinggialami #tinggi herbal#syahrini #peninggi

5 likes - 0 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:52:38
Photo

Credit to @fromherbal_ : Tengah mencari obat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Lihat member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin mau ngasih tau mengenai produk yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 asalkan pm saja😊 . 📱Whatsap : 081291733104 . JANGAN LUPA ORDER . #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #tomo #iqbale #mudahterhibur #tubuhtinggi # #dubsmashindonesia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #jakarta #radio99 #bandung #cimahi #caramudah #awkarin #caratinggi #tinggialami #tinggi herbal#syahrini #peninggi

3 likes - 0 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:50:06
Photo

Selalu rasa tak sedap badan? Kalau rasa lenguh-lenguh,sengal-sengal nak sendawa tapi tak lepas,kaki rasa tak selesa, sebu. Badan anda mesti dipenuhi angin,mujur bukan angin helium je,kalau tak dah terbang naik ke langit 😅😅 Ni antara tanda-tanda badan banyak angin: • Rasa lesu/letih/tidak bertenaga. • Selalu rasa kebas/lenguh/sengal. • Tapak tangan/kaki berasa sejuk. • Selalu menguap/mudah mengantuk. • Sukar bernafas/nafas pendek. • Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang. Ada tak simptom-simptom ni,kalau ada #ELOK sangat cuba #justokmaa ni :) . Jum cuba amalkan minum Jus tok ma . Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952941 :) . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

4 likes - 0 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:50:00
Photo

Alhamdulillah . 2 tahun x datang bulan, bulan lepas datang bulan. Lepas consume 7 botol Jus Tok Maa . Kenapa Jus Kolestrol ni sangat bagus? 🔸Dapat kurangkan kolestrol 🔸 Sesak nafas berkurangan 🔸 Kebas-kebas terus hilang 🔸Cuci saluran darah tersumbat 🔸Control & kurangkan paras gula . Jom sihat bersama Whatsapp sis or klik di link bio😊 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

7 likes - 0 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:49:31
Photo

Credit to @fromherbal_ : Tengah mencari obat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Lihat member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin mau ngasih tau mengenai produk yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 asalkan pm saja😊 . 📱Whatsap : 081291733104 . JANGAN LUPA ORDER . #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #tomo #iqbale #mudahterhibur #tubuhtinggi # #dubsmashindonesia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #jakarta #radio99 #bandung #cimahi #caramudah #awkarin #caratinggi #tinggialami #tinggi herbal#syahrini #peninggi

1 likes - 0 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:47:14
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:45:04
Photo

Brand mana kau suka pakai? . Jom follow @senyum.sinis . #senyumsinis #mudahterhibur #kaudahkenapa #kaumestiada

1243 likes - 88 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:43:15
Photo

belajar jauh jauh pun tk semestinya berjaya jugak😊👌nak gelak follow @lawakucing_ & @lawak.kembung & @igsyoksyok #lawaktroll . ✔️Tag kawan anda . FOLLOW US ▶ @lawak.troll

89 likes - 4 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:41:22
Photo

NAK BUAT PENDAPATAN RM 3,000 - RM 10,000 SEBULAN TAK ? admin ada seorang kawan @_fitri_rafi yang boleh ganda wang simpanan kita . wahhh !! mmg dasyat lah dia punya bisness . admin pun ada saving sekali . hehehe . jum follow @_fitri_rafi . PM dia laju2 kalau nak kaya !!! . . ❌❌❌IGNORE TAGS❌❌❌ #lelakivsperempuan #hatikecai #igbudaknakal #nakkongsi #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #lawakan #lawakkeder #lawakgram #lawakhambar #apaapajer #singgahsekejap #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashid #mudahterhibur #nakbebel #nature #streetphotography #quote #himpunanlawakmalays

27 likes - 0 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:40:43
Photo

🇲🇾 Padu beb iPhone dan Aksesori dekat @aidlot.gadget & @aidlot.gajet. . Original, Kualiti Terbaik & Murah memang keutamaan diorang... - Dengar cerita sekarang mereka tengah buat sales. Jom follow @aidlot.gadget @aidlot.gajet . . . (5)

42 likes - 4 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:40:43
Photo

MAJLIS PELANCARAN KLIP VIDEO MUZIK TERBARU BIENDA JAGA HATI ❤ . Jangan lupa saksikan official music video terbaru @biendalavienda JAGA HATI kat YouTube @warnermusicmy sekarang! Click link kat bio IG ni utk terus layan full music video Jaga Hati 😍😍😍 confirm uolss akan terpegun melihat keindahan view2 yg cantik dlm music video tu! 😉😉😉 . Jangan lupa juga utk sentiasa request lagu Jaga Hati yg best ni kt mana2 stesen radio kegemaran uolss okey!! ❤❤❤. @era.je @erasabah @erasarawak @gegar.my @zayan.my @koolfmmy @hotfm976 @suriamalaysia @bestfmmalaysia @catsfm @manisfm @radio_brunei @kristalfm @pelangifm @harmonifm @ria897 @rtm_malaysia @nasionalfm @klfm97.2 @selangorfm100.9 @negerifm @melakafm @johorfm @pahangfm @rtmkelantanfm. . #JagaHati #OfficialMusicVideo #OutNow #BrandNewSingle #BiendaJagaHati #Bienda #BiendaLavienda #PuteriPopEtnik #TeamBienda #WeLoveBienda #MotifViral #KiniViral #KakiViral #KasiViral #TrendingMalaysia #MalaysiaTrending #ArtisMalaysia #Hijabista #Ohsem #Merecik #KitaOK #MudahTerhibur #GiftReviewMalaysia #Meletop #BiendaLovers💋

9 likes - 0 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:39:16
Photo

#PERHATIAN JIKA ANDA NAK DUIT LEBIH SEKARANG, WAJIB BACA TAWARAN INI SEGERA!! . Designloka Services (002827366-T) mencari anda diluar sana untum kami bantu dapat RM120 sebulan hanya dari rumah. . Ini bukan MLM sebab satu sen pun anda tak perlu keluarkan duit poket. TUGAS anda cuma mempromosikan servis kami kepada klien yang berpotensi. . KELEBIHAN YANG ANDA AKAN DAPAT : . ✅ TRAINING VIA WHATSAPP GROUP ✅ AYAT COPYWRITING DISEDIAKAN ✅ KOMISYEN SEHINGGA RM20. . BERMINAT? Tapi tak tahu nak BUAT? Kami akan bantu anda melalui Group Whatsapp. . Kami telah membantu lebih 30 orang klien mencipta logo sejak ditubuhkan pada 17 Januari 2018 dan berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada 9 April 2018. . Jika BERMINAT, whatsapp 018-7770864 segera! Terhad untuk 5 orang sahaja.

4 likes - 3 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:32:49
Photo

Thread - boy / part last ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakkongsi #nakngepek #nakpesan #lawak #lawakkerder #lawakhambar #lawaktahapdewa #apaapajerr #singgahkejap #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #mudahterhibur #natur #himpunanlawakmalays #tolongdengar

17 likes - 0 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:27:56
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:22:43
Photo

cermin impian org yg berusia😅😅nak gelak follow @lawakucing_ & @lawak.kembung & @igsyoksyok #lawaktroll . ✔️Tag kawan anda . FOLLOW US ▶ @lawak.troll

156 likes - 2 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:22:34
Photo

Guys!! nak bagitahu igshop ni trusted seller tau ✔✔ Jom la review this igshop❗ Banyak gila barang2 yang cute gila 😍❤❤. Ada baju, kasut , bag and many more good stuffs tau❗❗❗ . Yang penting❗ barang dia seriously murahh sangat2 tauuuuu ❤❤ . Rugi la kalau tak follow 🙈🙈🙈 . JOM FOLLOW cepat❗❗ @stylelicious.shp @stylelicious.shp @stylelicious.shp . . ❌❌❌IGNORE TAGS❌❌❌ #lelakivsperempuan #hatikecai #igbudaknakal #nakkongsi #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #lawakan #lawakkeder #lawakgram #lawakhambar #apaapajer #singgahsekejap #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashid #mudahterhibur #nakbebel #nature #streetphotography #quote #himpunanlawakmalays

187 likes - 2 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:22:01
Photo

comel-comel manja RM65 SAHAJA postage free 😍😍

17 likes - 1 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:20:31
Photo

Hari nak gaji gais kena pulak harga durian sebijik RM10 . setuju tak buat promosi? Cer komen sikit nak tengok jalan tak

36 likes - 5 comments
#mudahterhibur Shared publicly - 2018-07-21 12:12:59