Loading...

igshoponline #igshoponline Instagram Hashtag

GENTLE BUTTER SOAP aka SABUN COKLAT -
Antara bahan yang digunakan:
-
🍫 SHEA BUTTER
🍫 COCOA BUTTER
🍫 COCOA POWDER
🍫 ALOE VERA
🍫 CALENDULA OIL
-
Yang pasti 100% natural & SLS FREE memang sesuai untuk kulit muka & badan esp  sensitive skin.

Harga? Cuma  #RM29 (tak termasuk postage) 100gm. Lebih sebulan ni kalau guna. Jom dapatkan Sabun Coklat #gbs dari kami. Boleh klik link di bio.

GENTLE BUTTER SOAP aka SABUN COKLAT - Antara bahan yang digunakan: - 🍫 SHEA BUTTER 🍫 COCOA BUTTER 🍫 COCOA POWDER 🍫 ALOE VERA 🍫 CALENDULA OIL - Yang pasti 100% natural & SLS FREE memang sesuai untuk kulit muka & badan esp sensitive skin. Harga? Cuma #RM29 (tak termasuk postage) 100gm. Lebih sebulan ni kalau guna. Jom dapatkan Sabun Coklat #gbs dari kami. Boleh klik link di bio.

4 likes - 4 comments
Wonder Hair Oil
_______________
-
Ciri yang ada pada #wonderhairoil
-
💦Gabungan minyak kelapa/miyak bunga matahari/minyak oren/minyak peppermint.
-semua jenis minyak pati yang kami gunakan, sangat banyak khasiat untuk rambut & kulit kepala
-
💦Tiada pewangi sintetik
- Bau wangian peppermint datang dari Minyak Pati Peppermint
-
💦Tidak berminyak
- Wonder Hair Oil sangat menyerap pada rambut & kulit kepala.
-
💦Penggunaan minima - Sebotol boleh tahan hampir 2 bulan
-
💦Saiz yang mudah dibawa travel
- 60 ml setiap botol.
-
💦Harga rm 49 (exc postage)
- Kombo #shampoosantan + #wonderhairoil dapat special price uols.
.
Berminat nak cuba kombo meletop? Wassap sis di 📲 0182047993 😘.

Wonder Hair Oil _______________ - Ciri yang ada pada #wonderhairoil - 💦Gabungan minyak kelapa/miyak bunga matahari/minyak oren/minyak peppermint. -semua jenis minyak pati yang kami gunakan, sangat banyak khasiat untuk rambut & kulit kepala - 💦Tiada pewangi sintetik - Bau wangian peppermint datang dari Minyak Pati Peppermint - 💦Tidak berminyak - Wonder Hair Oil sangat menyerap pada rambut & kulit kepala. - 💦Penggunaan minima - Sebotol boleh tahan hampir 2 bulan - 💦Saiz yang mudah dibawa travel - 60 ml setiap botol. - 💦Harga rm 49 (exc postage) - Kombo #shampoosantan + #wonderhairoil dapat special price uols. . Berminat nak cuba kombo meletop? Wassap sis di 📲 0182047993 😘.

1 likes - 1 comments
Dulu stress sangat rambut menipis asik gugur je lepas bersalin.
.

Tukar shampoo bermacam kaler pun masih same gugurnya, mcm berlumba sapa gugur dulu. Sedih tengok rambut sendiri.😩
.

Sekarang gembira tak terkata rambut dah pulih, anak anak rambut mencanak naik, rambut lembut, rambut gugur boleh kira je dah. No more STRESS masa mandi tengok rambut tersumbat kat lantai toilet!
.

Shampoo santan ni Natural tau.No kimia kimia ni. Sebab tu kesan die superb!
.
. 
Korang pakai shampoo ape?
Natural ke kimia keras?

Jom share.

Dulu stress sangat rambut menipis asik gugur je lepas bersalin. . Tukar shampoo bermacam kaler pun masih same gugurnya, mcm berlumba sapa gugur dulu. Sedih tengok rambut sendiri.😩 . Sekarang gembira tak terkata rambut dah pulih, anak anak rambut mencanak naik, rambut lembut, rambut gugur boleh kira je dah. No more STRESS masa mandi tengok rambut tersumbat kat lantai toilet! . Shampoo santan ni Natural tau.No kimia kimia ni. Sebab tu kesan die superb! . . Korang pakai shampoo ape? Natural ke kimia keras? Jom share.

4 likes - 4 comments
🌿隨性款恤衫併腰裙-白
.
棉質恤衫連身裙 下擺併裙款,用帶捆綁實就ok laa♥️
.
棉質
尺寸
膊寬:53cm
袖長:55cm
上圍:42.5''
下圍:43''
全長:80cm
.
________📝如何下單🛍_______
1. WhatsApp: 9611 1817
2. 網站自助下單:https://misschocohk.com
3. Facebook : miss.choco.hk
🌿
30日內累積買滿$800🙇🏻‍♀️
可申請做我家VIP🙌🏻
有購物優惠✔️
生日有現金券$100✔️
.
客人評語 Instagram
@misschocohk_feedback
🌱
收款:PayPal/ATM/信用卡 / PayMe/ HSBC,HSB EBANKING 🌱
✨香港 2 件 / 澳門 3 件或以上包順豐站自取運費✨
.
.
.
.
#hongkong #igshoponline #853onlineshop #自家制 #小清新 #休閒 #露膊 #吊帶 #夏天 #春夏 #涼爽 #特別 #ootd #f4f #l4l #裙褲 #skirtpants #裙 #顯瘦 #lace #新貨上架#恤衫裙#牛仔褲#自家制 #rating#牛仔恤衫 #間條衫

🌿隨性款恤衫併腰裙-白 . 棉質恤衫連身裙 下擺併裙款,用帶捆綁實就ok laa♥️ . 棉質 尺寸 膊寬:53cm 袖長:55cm 上圍:42.5'' 下圍:43'' 全長:80cm . ________📝如何下單🛍_______ 1. WhatsApp: 9611 1817 2. 網站自助下單:https://misschocohk.com 3. Facebook : miss.choco.hk 🌿 30日內累積買滿$800🙇🏻‍♀️ 可申請做我家VIP🙌🏻 有購物優惠✔️ 生日有現金券$100✔️ . 客人評語 Instagram @misschocohk_feedback 🌱 收款:PayPal/ATM/信用卡 / PayMe/ HSBC,HSB EBANKING 🌱 ✨香港 2 件 / 澳門 3 件或以上包順豐站自取運費✨ . . . . #hongkong #igshoponline #853onlineshop #自家制 #小清新 #休閒 #露膊 #吊帶 #夏天 #春夏 #涼爽 #特別 #ootd #f4f #l4l #裙褲 #skirtpants #裙 #顯瘦 #lace #新貨上架 #恤衫裙 #牛仔褲 #自家制 #rating #牛仔恤衫 #間條衫

16 likes - 16 comments
💄 MEERACLE X RCW GEMSTONE LIPMATTE 💄
.
.
Lipmatte eksklusif ini mempunyai hasil sapuan akhir yang ‘matte’ dan mewah.
.
Warnanya juga tahan di bibir sepanjang hari
.
.

💄 MEERACLE X RCW GEMSTONE LIPMATTE 💄 . . Lipmatte eksklusif ini mempunyai hasil sapuan akhir yang ‘matte’ dan mewah. . Warnanya juga tahan di bibir sepanjang hari . . " Lets Your Beauty Be Your Profession" . . MGB00000001553 - agent sah dan berdaftar Meeracle . . www.meeracleputrajaya.com . . #rcw #meeracle #meeraclexrcw #allnewmeeracle #formulagemstone #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #menjadidenganmeeracle #MeeraclePutrajaya #formulagemstone #meeraclegemstoneserum #meeraclegemstonebeauty #teammeeracleerma #meeracledylaamri #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #kakishopping #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #bazaarkl #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaar #igshop #igshoponline #terapiinstagram #agentdiperlukan #gemstonelipmatte #meeraclexrcwlimited

8 likes - 8 comments
SCINIC Snail All in One Ampoule 250ml
.
For order please ws
.
Description
Snail mucus, peptide contained.
You do not need a toner+lotion+essence steps.
Moist and glossy skin.
Chubby and elastic texture.
.
Ingredients 
50% of snail mucus extract, pepride, aloe vera leaf sap 
Green tea, centella, licorice, camomile, korean knotweed, rosemary, gold .
Directions 
After washing your face, use a sparula to spread the ampoule onto your face. 
Softly spread the ampoule on your face and neck. Lightly tap your face.
.
#originalkoreancosmetic #koreanbeautyoriginalproduct #kbeautyoriginal #scinic #allinoneampoule #honeyallinonescinic #igshoponline #bazarpaknil #kstyle #foodskin #pleaseluvurskin #readystockfromkorea #bestseller #snailallinampoule

SCINIC Snail All in One Ampoule 250ml . For order please ws . Description Snail mucus, peptide contained. You do not need a toner+lotion+essence steps. Moist and glossy skin. Chubby and elastic texture. . Ingredients 50% of snail mucus extract, pepride, aloe vera leaf sap Green tea, centella, licorice, camomile, korean knotweed, rosemary, gold . Directions After washing your face, use a sparula to spread the ampoule onto your face. Softly spread the ampoule on your face and neck. Lightly tap your face. . #originalkoreancosmetic #koreanbeautyoriginalproduct #kbeautyoriginal #scinic #allinoneampoule #honeyallinonescinic #igshoponline #bazarpaknil #kstyle #foodskin #pleaseluvurskin #readystockfromkorea #bestseller #snailallinampoule

7 likes - 7 comments
Kurung. Cotton
🌹KURUNG MODEN🌹
.
KELEBIHAN YG DISEDIAKAN
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🌻Kain % English Cotton.
🌻Kain lembut dan sejuk.
🌻Kain senang di iron.
🌻Kain yang tidak mengecut.
🌻Simple & Trendy.
🌻Senang digayakan secara Formal & Santai .
.whtsapp 017-4008659
SEPASANG RM59 
Postage rm8sm/rm11ss

#kurungmoden#kurungcotton#englishcotton#uitm#resepiyatiekitchen#instaseleb#suriamalaysia#kurungmurah#kurungsale#kurungcottonmurah#bazaarpaknil#ajimaura#cikgu#meletop#bajusedondon#yangterindah#terapiinstagram#sayajualmurah#sayajualbaju#raya2018#malaysiaku#sentiasabersyukur#instashopmurah#instafamous#bajukurungviral#igshoponline#ctfairuzcollections#kurungviral#igshoponline#kurungpahang#cottonlovers

Kurung. Cotton 🌹KURUNG MODEN🌹 . KELEBIHAN YG DISEDIAKAN •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🌻Kain % English Cotton. 🌻Kain lembut dan sejuk. 🌻Kain senang di iron. 🌻Kain yang tidak mengecut. 🌻Simple & Trendy. 🌻Senang digayakan secara Formal & Santai . .whtsapp 017-4008659 SEPASANG RM59 Postage rm8sm/rm11ss #kurungmoden #kurungcotton #englishcotton #uitm #resepiyatiekitchen #instaseleb #suriamalaysia #kurungmurah #kurungsale #kurungcottonmurah #bazaarpaknil #ajimaura #cikgu #meletop #bajusedondon #yangterindah #terapiinstagram #sayajualmurah #sayajualbaju #raya2018 #malaysiaku #sentiasabersyukur #instashopmurah #instafamous #bajukurungviral #igshoponline #ctfairuzcollections #kurungviral #igshoponline #kurungpahang #cottonlovers

9 likes - 9 comments
#blousenzrh

LONG SLEEVE JUMPSUIT WITH SELF BUCKLE 👗
.
RM 179
Postage RM 8 sm / RM 12 ss
.
Material: Jeans (tak strectable)
Color: Blue Jeans

Ukuran :
Shoulder 22

#blousenzrh LONG SLEEVE JUMPSUIT WITH SELF BUCKLE 👗 . RM 179 Postage RM 8 sm / RM 12 ss . Material: Jeans (tak strectable) Color: Blue Jeans Ukuran : Shoulder 22" Sleeve 18.5" Bust 40" Armhole 20" Waist Fit to 38" Hip 48" Thigh 24" Leghole 15" Length (neck to groin) 29" Length (waist to bottom) 38" Total length (neck to bottom) 53" . . #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtmuslimahmalaysia #palazzokembang #palazzopants #palazzopleated #pleatedpalazzo #palazzomurah #igshoponline #blousemurah #topmurah #blouselabuh #neelofa #blousemalaysia #bootcutjeansmurah #bootcutjeansmalaysia #moodrepublik #bazarpaknil #uia #uitm #ootdmalaysia #sayajualblouse #palazzomurahmalaysia #blousekembang #blousedolly #ruffleskirt #palazzocrepe #ruffleskirtmurah

11 likes - 11 comments
#blousenzrh

LONG SLEEVE JUMPSUIT WITH SELF BUCKLE 👗
.
RM 179
Postage RM 8 sm / RM 12 ss
.
Material: Jeans (tak strectable)
Color: Blue Jeans

Ukuran :
Shoulder 22

#blousenzrh LONG SLEEVE JUMPSUIT WITH SELF BUCKLE 👗 . RM 179 Postage RM 8 sm / RM 12 ss . Material: Jeans (tak strectable) Color: Blue Jeans Ukuran : Shoulder 22" Sleeve 18.5" Bust 40" Armhole 20" Waist Fit to 38" Hip 48" Thigh 24" Leghole 15" Length (neck to groin) 29" Length (waist to bottom) 38" Total length (neck to bottom) 53" . . #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtmuslimahmalaysia #palazzokembang #palazzopants #palazzopleated #pleatedpalazzo #palazzomurah #igshoponline #blousemurah #topmurah #blouselabuh #neelofa #blousemalaysia #bootcutjeansmurah #bootcutjeansmalaysia #moodrepublik #bazarpaknil #uia #uitm #ootdmalaysia #sayajualblouse #palazzomurahmalaysia #blousekembang #blousedolly #ruffleskirt #palazzocrepe #ruffleskirtmurah

9 likes - 9 comments
#blousenzrh

LONG SLEEVE JUMPSUIT WITH SELF BUCKLE 👗
.
RM 179
Postage RM 8 sm / RM 12 ss
.
Material: Jeans (tak strectable)
Color: Blue Jeans

Ukuran :
Shoulder 22

#blousenzrh LONG SLEEVE JUMPSUIT WITH SELF BUCKLE 👗 . RM 179 Postage RM 8 sm / RM 12 ss . Material: Jeans (tak strectable) Color: Blue Jeans Ukuran : Shoulder 22" Sleeve 18.5" Bust 40" Armhole 20" Waist Fit to 38" Hip 48" Thigh 24" Leghole 15" Length (neck to groin) 29" Length (waist to bottom) 38" Total length (neck to bottom) 53" . . #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtmuslimahmalaysia #palazzokembang #palazzopants #palazzopleated #pleatedpalazzo #palazzomurah #igshoponline #blousemurah #topmurah #blouselabuh #neelofa #blousemalaysia #bootcutjeansmurah #bootcutjeansmalaysia #moodrepublik #bazarpaknil #uia #uitm #ootdmalaysia #sayajualblouse #palazzomurahmalaysia #blousekembang #blousedolly #ruffleskirt #palazzocrepe #ruffleskirtmurah

7 likes - 7 comments
Pilih jeee nak yang mana semua cantik2 tauuu 😆
.
1 set ni uollss akan dapat

Kain pario freesize / Kain lepas
Kain pario lenght 38
.
💖Free korset / tube.
💖Free button pario.
💖Price all set including pario
.
Ukuran S
Bust 15 / 38
Shoulder 13.5
Lenght 24
Sleeve 22 / except kebaya exclusive carmela sleeve 16

Ukuran M
Bust 16 / 40
Shoulder 14.5
Lenght 25
Sleeve 22

Ukuran L
Bust 17 / 42
Shoulder 15.5
Lenght 26
Sleeve 23

Nak order tekan je link tauu ❤
.
.
#kurungmoden #skirtmuslimahmalaysia #bajukurungmoden #palazzopleated #pleatedpalazzo #skinnyjeansmurah #palazzomurah #igshoponline #blousemurah #topmurah #bootcutjeansmurah #bajunikah #moodrepublik #bazarpaknil #kebayamoden #kebayamurah #ootdmalaysia #kebayatunang #kebayamoden #kurunglacemurah #ruffleskirt
#palazzocrepe #ruffleskirtmurah #kebayaexclusive #bajubridesmaid #bfshirtmurah #kebayalace #bymissfify

Pilih jeee nak yang mana semua cantik2 tauuu 😆 . 1 set ni uollss akan dapat Kain pario freesize / Kain lepas Kain pario lenght 38 . 💖Free korset / tube. 💖Free button pario. 💖Price all set including pario . Ukuran S Bust 15 / 38 Shoulder 13.5 Lenght 24 Sleeve 22 / except kebaya exclusive carmela sleeve 16 Ukuran M Bust 16 / 40 Shoulder 14.5 Lenght 25 Sleeve 22 Ukuran L Bust 17 / 42 Shoulder 15.5 Lenght 26 Sleeve 23 Nak order tekan je link tauu ❤ . . #kurungmoden #skirtmuslimahmalaysia #bajukurungmoden #palazzopleated #pleatedpalazzo #skinnyjeansmurah #palazzomurah #igshoponline #blousemurah #topmurah #bootcutjeansmurah #bajunikah #moodrepublik #bazarpaknil #kebayamoden #kebayamurah #ootdmalaysia #kebayatunang #kebayamoden #kurunglacemurah #ruffleskirt #palazzocrepe #ruffleskirtmurah #kebayaexclusive #bajubridesmaid #bfshirtmurah #kebayalace #bymissfify

1 likes - 1 comments
Pilih jeee nak yang mana semua cantik2 tauuu 😆
.
1 set ni uollss akan dapat 👇.
Kain pario freesize / Kain lepas
Kain pario lenght 38
.
💖Free korset / tube.
💖Free button pario.
💖Price all set including pario
.
Ukuran S
Bust 15 / 38
Shoulder 13.5
Lenght 24
Sleeve 22 / except kebaya exclusive carmela sleeve 16

Ukuran M
Bust 16 / 40
Shoulder 14.5
Lenght 25
Sleeve 22

Ukuran L
Bust 17 / 42
Shoulder 15.5
Lenght 26
Sleeve 23

Nak order tekan je link tauu ❤
.
.
#kurungmoden #skirtmuslimahmalaysia #bajukurungmoden #palazzopleated #pleatedpalazzo #skinnyjeansmurah #palazzomurah #igshoponline #blousemurah #topmurah #bootcutjeansmurah #bajunikah #moodrepublik #bazarpaknil #kebayamoden #kebayamurah #ootdmalaysia #kebayatunang #kebayamoden #kurunglacemurah #ruffleskirt
#palazzocrepe #ruffleskirtmurah #kebayaexclusive #bajubridesmaid #bfshirtmurah #kebayalace #bymissfify

Pilih jeee nak yang mana semua cantik2 tauuu 😆 . 1 set ni uollss akan dapat 👇. Kain pario freesize / Kain lepas Kain pario lenght 38 . 💖Free korset / tube. 💖Free button pario. 💖Price all set including pario . Ukuran S Bust 15 / 38 Shoulder 13.5 Lenght 24 Sleeve 22 / except kebaya exclusive carmela sleeve 16 Ukuran M Bust 16 / 40 Shoulder 14.5 Lenght 25 Sleeve 22 Ukuran L Bust 17 / 42 Shoulder 15.5 Lenght 26 Sleeve 23 Nak order tekan je link tauu ❤ . . #kurungmoden #skirtmuslimahmalaysia #bajukurungmoden #palazzopleated #pleatedpalazzo #skinnyjeansmurah #palazzomurah #igshoponline #blousemurah #topmurah #bootcutjeansmurah #bajunikah #moodrepublik #bazarpaknil #kebayamoden #kebayamurah #ootdmalaysia #kebayatunang #kebayamoden #kurunglacemurah #ruffleskirt #palazzocrepe #ruffleskirtmurah #kebayaexclusive #bajubridesmaid #bfshirtmurah #kebayalace #bymissfify

6 likes - 6 comments
Pilih jeee nak yang mana semua cantik2 tauuu 😆
.
1 set ni uollss akan dapat

Kain pario freesize / Kain lepas
Kain pario lenght 38
.
💖Free korset / tube.
💖Free button pario.
💖Price all set including pario
.
Ukuran S
Bust 15 / 38
Shoulder 13.5
Lenght 24
Sleeve 22 / except kebaya exclusive carmela sleeve 16

Ukuran M
Bust 16 / 40
Shoulder 14.5
Lenght 25
Sleeve 22

Ukuran L
Bust 17 / 42
Shoulder 15.5
Lenght 26
Sleeve 23

Nak order tekan je link tauu ❤
.
.
#kurungmoden #skirtmuslimahmalaysia #bajukurungmoden #palazzopleated #pleatedpalazzo #skinnyjeansmurah #palazzomurah #igshoponline #blousemurah #topmurah #bootcutjeansmurah #bajunikah #moodrepublik #bazarpaknil #kebayamoden #kebayamurah #ootdmalaysia #kebayatunang #kebayamoden #kurunglacemurah #ruffleskirt
#palazzocrepe #ruffleskirtmurah #kebayaexclusive #bajubridesmaid #bfshirtmurah #kebayalace #bymissfify

Pilih jeee nak yang mana semua cantik2 tauuu 😆 . 1 set ni uollss akan dapat Kain pario freesize / Kain lepas Kain pario lenght 38 . 💖Free korset / tube. 💖Free button pario. 💖Price all set including pario . Ukuran S Bust 15 / 38 Shoulder 13.5 Lenght 24 Sleeve 22 / except kebaya exclusive carmela sleeve 16 Ukuran M Bust 16 / 40 Shoulder 14.5 Lenght 25 Sleeve 22 Ukuran L Bust 17 / 42 Shoulder 15.5 Lenght 26 Sleeve 23 Nak order tekan je link tauu ❤ . . #kurungmoden #skirtmuslimahmalaysia #bajukurungmoden #palazzopleated #pleatedpalazzo #skinnyjeansmurah #palazzomurah #igshoponline #blousemurah #topmurah #bootcutjeansmurah #bajunikah #moodrepublik #bazarpaknil #kebayamoden #kebayamurah #ootdmalaysia #kebayatunang #kebayamoden #kurunglacemurah #ruffleskirt #palazzocrepe #ruffleskirtmurah #kebayaexclusive #bajubridesmaid #bfshirtmurah #kebayalace #bymissfify

2 likes - 2 comments
SERUM MIST BY PINKY FABULOUS VENTURE ❤️
Spray-spray dah cantik 
Senang kan Nak guna 😊
Jom dapatkan sekarang hanya RM39.90 SAHAJA 
Wasap iza:
011-28433543
011-28433543
011-28433543
Your Beauty is My Satisfaction 
#serummistbypinkyfabulous 
#serummist 
#serumviral 
#igshopmurahmalaysia 
#igshoponline 
#igshopmalaysia 
#igmalaysia

SERUM MIST BY PINKY FABULOUS VENTURE ❤️ Spray-spray dah cantik Senang kan Nak guna 😊 Jom dapatkan sekarang hanya RM39.90 SAHAJA Wasap iza: 011-28433543 011-28433543 011-28433543 Your Beauty is My Satisfaction #serummistbypinkyfabulous #serummist #serumviral #igshopmurahmalaysia #igshoponline #igshopmalaysia #igmalaysia

10 likes - 10 comments
🌿隨性款恤衫併腰裙-白
.
棉質恤衫連身裙 下擺併裙款,用帶捆綁實就ok laa♥️
.
棉質
尺寸
膊寬:53cm
袖長:55cm
上圍:42.5''
下圍:43''
全長:80cm
.
________📝如何下單🛍_______
1. WhatsApp: 9611 1817
2. 網站自助下單:https://misschocohk.com
3. Facebook : miss.choco.hk
🌿
30日內累積買滿$800🙇🏻‍♀️
可申請做我家VIP🙌🏻
有購物優惠✔️
生日有現金券$100✔️
.
客人評語 Instagram
@misschocohk_feedback
🌱
收款:PayPal/ATM/信用卡 / PayMe/ HSBC,HSB EBANKING 🌱
✨香港 2 件 / 澳門 3 件或以上包順豐站自取運費✨
.
.
.
.
#hongkong #igshoponline #853onlineshop #自家制 #小清新 #休閒 #露膊 #吊帶 #夏天 #春夏 #涼爽 #特別 #ootd #f4f #l4l #裙褲 #skirtpants #裙 #顯瘦 #lace #新貨上架#恤衫裙#牛仔褲#自家制 #rating#牛仔恤衫 #間條衫

🌿隨性款恤衫併腰裙-白 . 棉質恤衫連身裙 下擺併裙款,用帶捆綁實就ok laa♥️ . 棉質 尺寸 膊寬:53cm 袖長:55cm 上圍:42.5'' 下圍:43'' 全長:80cm . ________📝如何下單🛍_______ 1. WhatsApp: 9611 1817 2. 網站自助下單:https://misschocohk.com 3. Facebook : miss.choco.hk 🌿 30日內累積買滿$800🙇🏻‍♀️ 可申請做我家VIP🙌🏻 有購物優惠✔️ 生日有現金券$100✔️ . 客人評語 Instagram @misschocohk_feedback 🌱 收款:PayPal/ATM/信用卡 / PayMe/ HSBC,HSB EBANKING 🌱 ✨香港 2 件 / 澳門 3 件或以上包順豐站自取運費✨ . . . . #hongkong #igshoponline #853onlineshop #自家制 #小清新 #休閒 #露膊 #吊帶 #夏天 #春夏 #涼爽 #特別 #ootd #f4f #l4l #裙褲 #skirtpants #裙 #顯瘦 #lace #新貨上架 #恤衫裙 #牛仔褲 #自家制 #rating #牛仔恤衫 #間條衫

16 likes - 16 comments
PERHATIAN ! 📣
.
Customer kata :
✅DAPAT DASA PROSES NAK BESAR !
✅PENUH CUP BRA !
✅MAKIN LENTIK !
.
Akak malas nak cakap banyak banyak. Tengok Testimoni diaorang pun dah tahu Wonder Bloom ni memang HEBAT ! 🔥Tak percaya ? Mey pm akak !
.
#Payudara #Love #Cantik #kualalumpur #Johor #2018 #seksi #krimbesarkanpayudara #payudarabesar #murah #igshoponline #igshop #malaysiaonlineshopping #malaysia #indonesia #sexymom

PERHATIAN ! 📣 . Customer kata : ✅DAPAT DASA PROSES NAK BESAR ! ✅PENUH CUP BRA ! ✅MAKIN LENTIK ! . Akak malas nak cakap banyak banyak. Tengok Testimoni diaorang pun dah tahu Wonder Bloom ni memang HEBAT ! 🔥Tak percaya ? Mey pm akak ! . #Payudara #Love #Cantik #kualalumpur #Johor #2018 #seksi #krimbesarkanpayudara #payudarabesar #murah #igshoponline #igshop #malaysiaonlineshopping #malaysia #indonesia #sexymom

3 likes - 3 comments
[ Rambut Kesat Guna Shampoo Santan ]
.
Sis kenapa rambut saya kusut & kesat guna shampoo?
.
Memang banyak yang mengadu macam ni selepas guna Shampoo Santan. Itu NORMAL, sebab Shampoo Santan tak ada kandungan Silicon. Tapi lepas RAMBUT KERING rambut akan jadi LEMBUT.
.
Silicon tu apa? Silicone di gunakan di dalam syampu untuk menghasilkan kesan licin, bersinar, dan tidak mudah kusut.
Namun begitu, kesan licin bersinar ini ialah *palsu* dan bersifat sementara. Ini kerana Silicon bersifat seperti plastic.
.
Umpamanya lapisan rambut yang disalut plastik, ia menghalang nutrient ke dasar rambut.
Jadi gunalah produk kesihatan rambut apa sekali pon tak mendatangkan kesan sebab produk tak sampai pada lapisan rambut.
.
Disebabkan Shampoo Santan tak gunakan Silikon, sebab tu lepas shampoo rambut akan rasa kusut. Saya sendiri pon alami. Tapi kusut & kesat ni bukan berterusan.
.
Penggunan Shampoo Santan secara konsisten akan hakis lebihan Silicon yang tertinggal hasil penggunan shampoo yang mengandungi Silikon. Rambut juga akan rasa lebih lembut & senang diurus.
.
Penggunaan jangka panjang shampoo yang mengandungi Silicon alan mengakibatkan rambut kering ,kusam , mudah rapuh, berkelemumur dan menyebabkan anda ingin kerap mencuci rambut untuk mendapatkan kesan licin dan bersinar itu kembali.
.
Ini antara sebab utama Shampoo Santan tak menggunakan Silicon. Kami tak mahu hasil yang diberikan *palsu* semata mata.
.
Jadi kalau anda pengguna baru Shampoo Santan jangan panik. Teruskan penggunaan dan rasai perubahan pada kelapa & rambut anda. .
Untuk sebarang pertanyaan/pembelian boleh terus.. -
-

Whatsapp FARAH 013-5828920..atau terus klik link kat bio utk whatsapp...😘 -
-

Dropship dialu-dialukan.🎉🎉🎊
Jom Jana pendapatan dengan syampoo santan.. -
-

#shampoosantan
#syampoosantan #syampooorganik #syampoonatural
#syampoowangi
#bahanbahansemulajadi
#sayagunasayajual
#sayajual
#bazarpaknil
#mehbeli
#rambutsihat
#bebaskelemumur
#jomcantik
#jomtukar
#syampooterbaik
#syampooviral
#sayajualonline
#onlineigshop
#igshoponline
#rambutwangi
#instashopmalaysia
#igshopmalaysia
#igbisnes
#produkviral
#produkkecantikan
#biteallteam
#ajimaura
#terapiinstagram
#Assalamualaikum

[ Rambut Kesat Guna Shampoo Santan ] . Sis kenapa rambut saya kusut & kesat guna shampoo? . Memang banyak yang mengadu macam ni selepas guna Shampoo Santan. Itu NORMAL, sebab Shampoo Santan tak ada kandungan Silicon. Tapi lepas RAMBUT KERING rambut akan jadi LEMBUT. . Silicon tu apa? Silicone di gunakan di dalam syampu untuk menghasilkan kesan licin, bersinar, dan tidak mudah kusut. Namun begitu, kesan licin bersinar ini ialah *palsu* dan bersifat sementara. Ini kerana Silicon bersifat seperti plastic. . Umpamanya lapisan rambut yang disalut plastik, ia menghalang nutrient ke dasar rambut. Jadi gunalah produk kesihatan rambut apa sekali pon tak mendatangkan kesan sebab produk tak sampai pada lapisan rambut. . Disebabkan Shampoo Santan tak gunakan Silikon, sebab tu lepas shampoo rambut akan rasa kusut. Saya sendiri pon alami. Tapi kusut & kesat ni bukan berterusan. . Penggunan Shampoo Santan secara konsisten akan hakis lebihan Silicon yang tertinggal hasil penggunan shampoo yang mengandungi Silikon. Rambut juga akan rasa lebih lembut & senang diurus. . Penggunaan jangka panjang shampoo yang mengandungi Silicon alan mengakibatkan rambut kering ,kusam , mudah rapuh, berkelemumur dan menyebabkan anda ingin kerap mencuci rambut untuk mendapatkan kesan licin dan bersinar itu kembali. . Ini antara sebab utama Shampoo Santan tak menggunakan Silicon. Kami tak mahu hasil yang diberikan *palsu* semata mata. . Jadi kalau anda pengguna baru Shampoo Santan jangan panik. Teruskan penggunaan dan rasai perubahan pada kelapa & rambut anda. . Untuk sebarang pertanyaan/pembelian boleh terus.. - - Whatsapp FARAH 013-5828920..atau terus klik link kat bio utk whatsapp...😘 - - Dropship dialu-dialukan.🎉🎉🎊 Jom Jana pendapatan dengan syampoo santan.. - - #shampoosantan #syampoosantan #syampooorganik #syampoonatural #syampoowangi #bahanbahansemulajadi #sayagunasayajual #sayajual #bazarpaknil #mehbeli #rambutsihat #bebaskelemumur #jomcantik #jomtukar #syampooterbaik #syampooviral #sayajualonline #onlineigshop #igshoponline #rambutwangi #instashopmalaysia #igshopmalaysia #igbisnes #produkviral #produkkecantikan #biteallteam #ajimaura #terapiinstagram #Assalamualaikum

27 likes - 27 comments
🌸 Berryou Wardrobe 🌸

Code: NN24134
Price: RM20
Material: Chiffon
Measurement (cm):
•Shoulder - 53
•Sleeve - 24
•Bust - 106
•Waist - 104
•Length - 67

All is ready stock unless stated pre-order.
Ready stock will arrive within 1-3 working days.

Whatsapp 0123073742 to order 😊

#onlineshop #igshop #instashop #instashopmurah #blousemurah #blousecantik #blousewanita #igshopmurah #igshopmalaysia #hargamurah #tshirt #instashopmalaysia #trustedseller #jualanmurah #sayajualmurah #berryouwardrobe #jualtshirtmurah #blousemurahmalaysia #igshoponline #sayajualbaju #blousecantikmurah #malaysiaonlinestore #onlinestoremalaysia #blousemalaysia #hipstermalaysia #streetwear #streetwearmalaysia #streetwearshoponline #malaysiastore #igersmy

🌸 Berryou Wardrobe 🌸 Code: NN24134 Price: RM20 Material: Chiffon Measurement (cm): •Shoulder - 53 •Sleeve - 24 •Bust - 106 •Waist - 104 •Length - 67 All is ready stock unless stated pre-order. Ready stock will arrive within 1-3 working days. Whatsapp 0123073742 to order 😊 #onlineshop #igshop #instashop #instashopmurah #blousemurah #blousecantik #blousewanita #igshopmurah #igshopmalaysia #hargamurah #tshirt #instashopmalaysia #trustedseller #jualanmurah #sayajualmurah #berryouwardrobe #jualtshirtmurah #blousemurahmalaysia #igshoponline #sayajualbaju #blousecantikmurah #malaysiaonlinestore #onlinestoremalaysia #blousemalaysia #hipstermalaysia #streetwear #streetwearmalaysia #streetwearshoponline #malaysiastore #igersmy

12 likes - 12 comments
🌸 Berryou Wardrobe 🌸

Code: Y5656
Price: RM24
Material: Cotton
Colour: White, Yellow
Measurement (cm):
•Shoulder - 40
•Sleeve - 30
•Bust - 92
•Length - 72

All is ready stock unless stated pre-order.
Ready stock will arrive within 1-3 working days.

Whatsapp 0123073742 to order 😊

#onlineshop #igshop #instashop #instashopmurah #blousemurah #blousecantik #blousewanita #igshopmurah #igshopmalaysia #hargamurah #tshirt #instashopmalaysia #trustedseller #jualanmurah #sayajualmurah #berryouwardrobe #jualtshirtmurah #blousemurahmalaysia #igshoponline #sayajualbaju #blousecantikmurah #malaysiaonlinestore #onlinestoremalaysia #blousemalaysia #hipstermalaysia #streetwear #streetwearmalaysia #streetwearshoponline #malaysiastore #igersmy

🌸 Berryou Wardrobe 🌸 Code: Y5656 Price: RM24 Material: Cotton Colour: White, Yellow Measurement (cm): •Shoulder - 40 •Sleeve - 30 •Bust - 92 •Length - 72 All is ready stock unless stated pre-order. Ready stock will arrive within 1-3 working days. Whatsapp 0123073742 to order 😊 #onlineshop #igshop #instashop #instashopmurah #blousemurah #blousecantik #blousewanita #igshopmurah #igshopmalaysia #hargamurah #tshirt #instashopmalaysia #trustedseller #jualanmurah #sayajualmurah #berryouwardrobe #jualtshirtmurah #blousemurahmalaysia #igshoponline #sayajualbaju #blousecantikmurah #malaysiaonlinestore #onlinestoremalaysia #blousemalaysia #hipstermalaysia #streetwear #streetwearmalaysia #streetwearshoponline #malaysiastore #igersmy

10 likes - 10 comments
Kenapa kena guna produk MAHAL MAHAL untuk dapatkan HASIL yang BERKESAN? SEDANGKAN dengan produk Hush Hush, ianya sudah TERBAIK DAN MURAH ! 🙉
.
JANGAN tak percaya ! Akak confirm cepat BERKESAN dan MURAH ! 😍 Yang Paling penting sekali , ianya SELAMAT digunakan ! ❤️
.
Jangan tunggu lama lama tauu. Harini sempena hari Malaysia, kami ada buat PROMO sehingga 30 September ini ! Don't miss out ! Grab now !
.
#Payudara #Love #Cantik #kualalumpur #Johor #2018 #seksi #krimbesarkanpayudara #payudarabesar #murah #igshoponline #igshop #malaysiaonlineshopping #malaysia #indonesia #sexymom

Kenapa kena guna produk MAHAL MAHAL untuk dapatkan HASIL yang BERKESAN? SEDANGKAN dengan produk Hush Hush, ianya sudah TERBAIK DAN MURAH ! 🙉 . JANGAN tak percaya ! Akak confirm cepat BERKESAN dan MURAH ! 😍 Yang Paling penting sekali , ianya SELAMAT digunakan ! ❤️ . Jangan tunggu lama lama tauu. Harini sempena hari Malaysia, kami ada buat PROMO sehingga 30 September ini ! Don't miss out ! Grab now ! . #Payudara #Love #Cantik #kualalumpur #Johor #2018 #seksi #krimbesarkanpayudara #payudarabesar #murah #igshoponline #igshop #malaysiaonlineshopping #malaysia #indonesia #sexymom

13 likes - 13 comments
Kurung Lateefa 6 ❤
.
Harga RM109
. . Design menarik dengan harga sangat istimewa
. Nursing & Wudhuk Friendly . Material Polycrepe . Berkualiti dan sangat selesa dipakai
. Ada poket di kanan baju, sukanyerrr
. Tahan lasak & Mudah jaga.

Dm/ wasap utk size 
Www.wasap.my/601135197699/lateefa6
.
#NEWARRIVAL #kurungmodenterkini #kurungnursing #nursingzip #wudhufriendly #polycrepe #kurungpolycrepe #cikgu #student #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uia #urbanmuslimah #upm #unikl #officewear #kenduriwear #kendurikahwin #sopan #anggun #corakbatik #batikterkini #terapiinstagram #ajimaura #batikmodern #igshoponline #igshopmalaysia #igshopmuslimahonline  #bajubridesmaid #sedondonkeluargapengantin

Kurung Lateefa 6 ❤ . Harga RM109 . . Design menarik dengan harga sangat istimewa . Nursing & Wudhuk Friendly . Material Polycrepe . Berkualiti dan sangat selesa dipakai . Ada poket di kanan baju, sukanyerrr . Tahan lasak & Mudah jaga. Dm/ wasap utk size Www.wasap.my/601135197699/lateefa6 . #NEWARRIVAL #kurungmodenterkini #kurungnursing #nursingzip #wudhufriendly #polycrepe #kurungpolycrepe #cikgu #student #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uia #urbanmuslimah #upm #unikl #officewear #kenduriwear #kendurikahwin #sopan #anggun #corakbatik #batikterkini #terapiinstagram #ajimaura #batikmodern #igshoponline #igshopmalaysia #igshopmuslimahonline #bajubridesmaid #sedondonkeluargapengantin

29 likes - 29 comments
😍BAWAK TRAVEL MESTI NGAMM😍
.
ADIDAS X ISSEY MIYAKE BACKPACK .
NAK TRAVEL?? NAK PERGI KELAS? NAK JALAN2? NI MESTI JADI PILIHAN ANDA!!!
DESGIN STYLE HANGAT MARKET!!!
QUALITY PADU LETOP!!!!!
5 ORANG PERTAMA ADMIN KASI MUR2. WS SKRG!!!!
.
WS 01110196403 ATAU CLICK LINK DI BIO.
.
#igshop #igshopmalaysia #igshopph #igshopmurah #igshopping #igsellermalaysia #igshoponline #instashopmalaysia #instashopmurah #instashopmalaysia #instashopping #instashop #sayajualbag #sayajualmurah #sayajualbeg #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #backpackmurah #begonline #backpackmalaysia #begmalaysia #klkix #klkixmarketplace #hypebeast #stylo #isseymiyake #adidasbeg #adidasbag

😍BAWAK TRAVEL MESTI NGAMM😍 . ADIDAS X ISSEY MIYAKE BACKPACK . NAK TRAVEL?? NAK PERGI KELAS? NAK JALAN2? NI MESTI JADI PILIHAN ANDA!!! DESGIN STYLE HANGAT MARKET!!! QUALITY PADU LETOP!!!!! 5 ORANG PERTAMA ADMIN KASI MUR2. WS SKRG!!!! . WS 01110196403 ATAU CLICK LINK DI BIO. . #igshop #igshopmalaysia #igshopph #igshopmurah #igshopping #igsellermalaysia #igshoponline #instashopmalaysia #instashopmurah #instashopmalaysia #instashopping #instashop #sayajualbag #sayajualmurah #sayajualbeg #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #backpackmurah #begonline #backpackmalaysia #begmalaysia #klkix #klkixmarketplace #hypebeast #stylo #isseymiyake #adidasbeg #adidasbag

102 likes - 102 comments
5 KESILAPAN CUCI RAMBUT WANITA BERKELEMUMUR SERING LAKUKAN.

Pagi semua. Mesti pagi ni mandi nak shampoo kan kejap lagi. Tapi stop jap. Baca dulu ni sebelum mula shampoo rambut.
-
-
💫CUCI RAMBUT TERLALU KERAP
Mereka yang berkelemumur, perlu elakkan cuci rambut setiap hari. Ini bagi mengelakkan terjadinya lebih banyak kulit kering pada kulit kepala. Kulit kering nilah yang develop jadi kelemumur. Makin kerap cuci makin banyak kulit mati!
-
-
💫JENIS SHAMPOO TAK SESUAI
Mereka yang berkelemumur elakkan guna shampoo yang bahan kimianya terlampau keras yang boleh merengsakan lagi kulit kepala. Alah.. scientific sangatlah bahan kimia ni. Ok sy mudahkan. Cari shampoo yang tanpa PEMBUIH (sls). Shampoo jenis ni sangat mesra pada kulit yang selalu rengsa & berkelemumur.
-
-
💫MANDI DENGAN AIR PANAS
Hilang segala sengal badan bila mandi air panas ni. Tapi awas! Kulit kepala berkelemumur anti dengan air panas. Kepanasan pada air akan menggalakan kulit kepala makin kering & rengsa.
-
-
💫TAK FOKUS PADA KULIT KEPALA
Semasa anda cuci kepala, pastikan shampoo anda guna sampai pada kulit. Ini membolehkan bahan dalam shampoo bertindak pada kelemumur & bukan pada rambut sahaja. Ramai wanita yang tidak peka pada hal ni. Untuk dapatkan kesan yang maksima, ubah cara anda cuci rambut & kulit kepala. -
-
💫MAKANAN UNTUK RAMBUT
Anda fikir shampoo + pelembab untuk rambut dah memadai?Rambut & kulit kepala perlukan vitamin yang secukupnya untuk terus subur & sihat. Amalkan pengambilan makanan sihat khusus untuk rambut @ lebih mudah gunakan shampoo yang membekalkan vitamin khusus untuk rambut & kulit kepala. -
-
Dah habis baca ke tu? Ok dah boleh pergi mandi &cuci kepala ya 😉

5 KESILAPAN CUCI RAMBUT WANITA BERKELEMUMUR SERING LAKUKAN. Pagi semua. Mesti pagi ni mandi nak shampoo kan kejap lagi. Tapi stop jap. Baca dulu ni sebelum mula shampoo rambut. - - 💫CUCI RAMBUT TERLALU KERAP Mereka yang berkelemumur, perlu elakkan cuci rambut setiap hari. Ini bagi mengelakkan terjadinya lebih banyak kulit kering pada kulit kepala. Kulit kering nilah yang develop jadi kelemumur. Makin kerap cuci makin banyak kulit mati! - - 💫JENIS SHAMPOO TAK SESUAI Mereka yang berkelemumur elakkan guna shampoo yang bahan kimianya terlampau keras yang boleh merengsakan lagi kulit kepala. Alah.. scientific sangatlah bahan kimia ni. Ok sy mudahkan. Cari shampoo yang tanpa PEMBUIH (sls). Shampoo jenis ni sangat mesra pada kulit yang selalu rengsa & berkelemumur. - - 💫MANDI DENGAN AIR PANAS Hilang segala sengal badan bila mandi air panas ni. Tapi awas! Kulit kepala berkelemumur anti dengan air panas. Kepanasan pada air akan menggalakan kulit kepala makin kering & rengsa. - - 💫TAK FOKUS PADA KULIT KEPALA Semasa anda cuci kepala, pastikan shampoo anda guna sampai pada kulit. Ini membolehkan bahan dalam shampoo bertindak pada kelemumur & bukan pada rambut sahaja. Ramai wanita yang tidak peka pada hal ni. Untuk dapatkan kesan yang maksima, ubah cara anda cuci rambut & kulit kepala. - - 💫MAKANAN UNTUK RAMBUT Anda fikir shampoo + pelembab untuk rambut dah memadai?Rambut & kulit kepala perlukan vitamin yang secukupnya untuk terus subur & sihat. Amalkan pengambilan makanan sihat khusus untuk rambut @ lebih mudah gunakan shampoo yang membekalkan vitamin khusus untuk rambut & kulit kepala. - - Dah habis baca ke tu? Ok dah boleh pergi mandi &cuci kepala ya 😉

7 likes - 7 comments
Smart kan design 'CUCKOO' ala-ala macho gitu😎.. Pilihlah untuk office, premis perniagaan atau kediaman anda. Tangki yg cukup besar untuk keperluan air sejuk, suhu bilik dan panas.

Pemasangan percuma di seluruh MALAYSIA 🇲🇾 DM atau klik wasap link di bio ☝️untuk keterangan lanjut
http://3decuckoo.wasap.my

#cuckoo #CUCKOOBeyondStandards #cuckoo4life #cuckoomalaysia #cuckoonline #mampumilik #penapisair #penapisudara #3decuckoogmail
#igshopmalaysiamurah
#igshoponline
#igshopmalaysia
#bazarpaknil #bazarpaknilmurah #neelofahijab

Smart kan design 'CUCKOO' ala-ala macho gitu😎.. Pilihlah untuk office, premis perniagaan atau kediaman anda. Tangki yg cukup besar untuk keperluan air sejuk, suhu bilik dan panas. Pemasangan percuma di seluruh MALAYSIA 🇲🇾 DM atau klik wasap link di bio ☝️untuk keterangan lanjut http://3decuckoo.wasap.my #cuckoo #CUCKOOBeyondStandards #cuckoo4life #cuckoomalaysia #cuckoonline #mampumilik #penapisair #penapisudara #3decuckoogmail #igshopmalaysiamurah #igshoponline #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #neelofahijab

8 likes - 8 comments
Smart kan design 'CUCKOO' ala-ala macho gitu😎.. Pilihlah untuk office, premis perniagaan atau kediaman anda. Tangki yg cukup besar untuk keperluan air sejuk, suhu bilik dan panas.

Pemasangan percuma di seluruh MALAYSIA 🇲🇾 DM atau klik wasap link di bio ☝️untuk keterangan lanjut
http://3decuckoo.wasap.my

#cuckoo #CUCKOOBeyondStandards #cuckoo4life #cuckoomalaysia #cuckoonline #mampumilik #penapisair #penapisudara #3decuckoogmail
#igshopmalaysiamurah
#igshoponline
#igshopmalaysia
#bazarpaknil #bazarpaknilmurah #neelofahijab

Smart kan design 'CUCKOO' ala-ala macho gitu😎.. Pilihlah untuk office, premis perniagaan atau kediaman anda. Tangki yg cukup besar untuk keperluan air sejuk, suhu bilik dan panas. Pemasangan percuma di seluruh MALAYSIA 🇲🇾 DM atau klik wasap link di bio ☝️untuk keterangan lanjut http://3decuckoo.wasap.my #cuckoo #CUCKOOBeyondStandards #cuckoo4life #cuckoomalaysia #cuckoonline #mampumilik #penapisair #penapisudara #3decuckoogmail #igshopmalaysiamurah #igshoponline #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #neelofahijab

8 likes - 8 comments
🤤🤤🤤 current addiction sekarang ni ALMOND WHITE CHOCOLATE PREMIUM🙈🙈 @chocolatehouse.co😁😁 If ada yang berminat nk place order boleh whtsapp je 0134474700 cepat tau hehe stock pun semakin menipis 😄😄 tapi takpe harap harap korang sempatlah grab satu dua bekas! ❤
.
.
 #coklatviral #coklatpremium #coklatpenang  #utaraseller #igshoponline #coklatmalaysia #coklatfamous #coklatlazat #coklatperak #codavailable #coklatdoorgift #coklathadiah #coklatsuprise #coklatkejutan #coklatsuprisepenang #coklatbirthdayparty #coklatbouquet #coklatkiloan #coklatlovers #coklatperlis #coklatutara #doorgiftsedap #doorgiftcomelmurahmalaysia #teamchocolatehouse

🤤🤤🤤 current addiction sekarang ni ALMOND WHITE CHOCOLATE PREMIUM🙈🙈 @chocolatehouse.co😁😁 If ada yang berminat nk place order boleh whtsapp je 0134474700 cepat tau hehe stock pun semakin menipis 😄😄 tapi takpe harap harap korang sempatlah grab satu dua bekas! ❤ . . #coklatviral #coklatpremium #coklatpenang #utaraseller #igshoponline #coklatmalaysia #coklatfamous #coklatlazat #coklatperak #codavailable #coklatdoorgift #coklathadiah #coklatsuprise #coklatkejutan #coklatsuprisepenang #coklatbirthdayparty #coklatbouquet #coklatkiloan #coklatlovers #coklatperlis #coklatutara #doorgiftsedap #doorgiftcomelmurahmalaysia #teamchocolatehouse

8 likes - 8 comments
Almond Dark Chocolate yang superb sedapp ni korang mesti kene cuba rasa tau! 😀😀😄 Rasa coklat hitam yang pekat memikat boleh buat tak lena tidur kalau tak cuba😝😝 .
Hehe haa siapa lagi belum jadi #teamchocolatehouse tu boleh pm or whtsapp kita ye 0134474700😀 Sepantas kilat kami akan siapkan order korang!🙈
.
#coklatviral #coklatpremium #coklatpenang  #utaraseller #igshoponline #coklatmalaysia #coklatfamous #coklatlazat #coklatperak #codavailable #coklatdoorgift #coklathadiah #coklatsuprise #coklatkejutan #coklatsuprisepenang #coklatbirthdayparty #coklatbouquet #coklatkiloan #coklatlovers #coklatperlis #coklatutara #doorgiftsedap #doorgiftcomelmurahmalaysia #teamchocolatehouse

Almond Dark Chocolate yang superb sedapp ni korang mesti kene cuba rasa tau! 😀😀😄 Rasa coklat hitam yang pekat memikat boleh buat tak lena tidur kalau tak cuba😝😝 . Hehe haa siapa lagi belum jadi #teamchocolatehouse tu boleh pm or whtsapp kita ye 0134474700😀 Sepantas kilat kami akan siapkan order korang!🙈 . #coklatviral #coklatpremium #coklatpenang #utaraseller #igshoponline #coklatmalaysia #coklatfamous #coklatlazat #coklatperak #codavailable #coklatdoorgift #coklathadiah #coklatsuprise #coklatkejutan #coklatsuprisepenang #coklatbirthdayparty #coklatbouquet #coklatkiloan #coklatlovers #coklatperlis #coklatutara #doorgiftsedap #doorgiftcomelmurahmalaysia #teamchocolatehouse

14 likes - 14 comments
RM45
Pos kita bagi percuma

PATCHWORK VR46 CAP➡️ Material cap cotton blend.Ada adjustable strap kat belakang. Memang ngam dgn saiz org dewasa.Cap ni pre order dan by pos shj no COD! Paling lama 2 minggu sampai lah👍 Gerenti sampai 👌 don't worry

Cara order screeshot gambar cap dan klik link wasap kat ☝️
http://eiztrustedseller.wasap.my

#snapback #cap #hiphop #topi #fashioncap #baseballcap #truckercap #golfcap #summercap #baseballcap #stokis #osemgang #barangmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kedaimurahmalaysia #neelofahijab #igshopmalaysia #igshoponline #shopmurah

RM45 Pos kita bagi percuma PATCHWORK VR46 CAP➡️ Material cap cotton blend.Ada adjustable strap kat belakang. Memang ngam dgn saiz org dewasa.Cap ni pre order dan by pos shj no COD! Paling lama 2 minggu sampai lah👍 Gerenti sampai 👌 don't worry Cara order screeshot gambar cap dan klik link wasap kat ☝️ http://eiztrustedseller.wasap.my #snapback #cap #hiphop #topi #fashioncap #baseballcap #truckercap #golfcap #summercap #baseballcap #stokis #osemgang #barangmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kedaimurahmalaysia #neelofahijab #igshopmalaysia #igshoponline #shopmurah

14 likes - 14 comments
Calling out for Almond Milk Chocolate loverss😍😍😍 yee coklat premium berkualiti memang fresh2 confirm korang terpikat!🤤🤤🙇‍♀️💗
.

Ada yang BERMINAT Ke? Nak jana pendapatan sampingan side income pun boleh tauu dgn coklat ni boleh..
.Kami guide smpai jadi!😁😁 Boleh whtsapp kamii sekarang..
.
Whtsapp--> 0134474700
Whtsapp--> 0134474700
Whtsapp--> 0134474700

#coklatviral #coklatpremium #coklatpenang  #utaraseller #igshoponline #coklatmalaysia #coklatfamous #coklatlazat #coklatperak #codavailable #coklatdoorgift #coklathadiah #coklatsuprise #coklatkejutan #coklatsuprisepenang #coklatbirthdayparty #coklatbouquet #coklatkiloan #coklatlovers #coklatperlis #coklatutara #doorgiftsedap #doorgiftcomelmurahmalaysia #teamchocolatehouse

Calling out for Almond Milk Chocolate loverss😍😍😍 yee coklat premium berkualiti memang fresh2 confirm korang terpikat!🤤🤤🙇‍♀️💗 . Ada yang BERMINAT Ke? Nak jana pendapatan sampingan side income pun boleh tauu dgn coklat ni boleh.. .Kami guide smpai jadi!😁😁 Boleh whtsapp kamii sekarang.. . Whtsapp--> 0134474700 Whtsapp--> 0134474700 Whtsapp--> 0134474700 #coklatviral #coklatpremium #coklatpenang #utaraseller #igshoponline #coklatmalaysia #coklatfamous #coklatlazat #coklatperak #codavailable #coklatdoorgift #coklathadiah #coklatsuprise #coklatkejutan #coklatsuprisepenang #coklatbirthdayparty #coklatbouquet #coklatkiloan #coklatlovers #coklatperlis #coklatutara #doorgiftsedap #doorgiftcomelmurahmalaysia #teamchocolatehouse

3 likes - 3 comments
Beli 1 RM30
Beli 2 RM55
Beli 3 RM70
Pos kita bagi percuma

ROSSI 46 EMBROIDERY CAP➡️ Material cap cotton blend.Ada adjustable strap kat belakang. Memang ngam dgn saiz org dewasa.Cap ni pre order dan by pos shj no COD! Paling lama 2 minggu sampai lah👍 Gerenti sampai 👌 don't worry

Cara order screeshot gambar cap dan klik link wasap kat ☝️
http://eiztrustedseller.wasap.my

#snapback #cap #hiphop #topi #fashioncap #baseballcap #truckercap #golfcap #summercap #baseballcap #stokis #osemgang #barangmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kedaimurahmalaysia #neelofahijab #igshopmalaysia #igshoponline #shopmurah

Beli 1 RM30 Beli 2 RM55 Beli 3 RM70 Pos kita bagi percuma ROSSI 46 EMBROIDERY CAP➡️ Material cap cotton blend.Ada adjustable strap kat belakang. Memang ngam dgn saiz org dewasa.Cap ni pre order dan by pos shj no COD! Paling lama 2 minggu sampai lah👍 Gerenti sampai 👌 don't worry Cara order screeshot gambar cap dan klik link wasap kat ☝️ http://eiztrustedseller.wasap.my #snapback #cap #hiphop #topi #fashioncap #baseballcap #truckercap #golfcap #summercap #baseballcap #stokis #osemgang #barangmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kedaimurahmalaysia #neelofahijab #igshopmalaysia #igshoponline #shopmurah

10 likes - 10 comments
Beli 1 RM30
Beli 2 RM55
Beli 3 RM70
Pos kita bagi percuma

N.Y/L.A DODGERS EMBROIDERY CAP➡️ Material cap cotton blend.Ada adjustable strap kat belakang. Memang ngam dgn saiz org dewasa.Cap ni pre order dan by pos shj no COD! Paling lama 2 minggu sampai lah👍
Rasa boleh tunggu baru wasap 😆

Cara order screeshot gambar cap dan klik link wasap kat ☝️
http://eiztrustedseller.wasap.my

#snapback #cap #hiphop #topi #fashioncap #baseballcap #truckercap #golfcap #summercap #baseballcap #stokis #osemgang #barangmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kedaimurahmalaysia #neelofahijab #igshopmalaysia #igshoponline #shopmurah

Beli 1 RM30 Beli 2 RM55 Beli 3 RM70 Pos kita bagi percuma N.Y/L.A DODGERS EMBROIDERY CAP➡️ Material cap cotton blend.Ada adjustable strap kat belakang. Memang ngam dgn saiz org dewasa.Cap ni pre order dan by pos shj no COD! Paling lama 2 minggu sampai lah👍 Rasa boleh tunggu baru wasap 😆 Cara order screeshot gambar cap dan klik link wasap kat ☝️ http://eiztrustedseller.wasap.my #snapback #cap #hiphop #topi #fashioncap #baseballcap #truckercap #golfcap #summercap #baseballcap #stokis #osemgang #barangmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kedaimurahmalaysia #neelofahijab #igshopmalaysia #igshoponline #shopmurah

13 likes - 13 comments
PALING RAMAI ♥️ dengan PRIMER OIL 
kenapa? sebab paling best & super best 
sekali ja titis kat muka
apply dengan penuh rasa kasih sayang 
terus kesan dia glowing sampai malam 
MINYAK tapi TIDAK berminyak 
kulit oily pun boleh guna
.

boleh pudarkan jeragat 
boleh kurangkan pigmentasi 
boleh kecilkan liang pori 
boleh lembabkan skin yang dry .

price yang sangat murahhh RM32 (15ml) 
tahan sampai dua bulan kalau bijak guna
boleh blend dengan foundation 
paling best siang malam boleh guna tau .
Good Night uolls😘
#masalahkulit #masalahjerawat #masalahjeragat #masalahkulitkering #masalahkulitberminyak #masalahkulitsunburn #jerawat #kulitsensitif #kulitkering #kulitkusam #mackinzterengganu #mackinzbeautyserum #mackinzbeautysoap #mackinzbeauty #bazaar #igshop #igshopmurah #igshoponline #igshopmalaysia #followers #serum #serummackinz #serumwajah #serumrawatmuka #mackinzterengganu #kulitkusam #kulitkering #kulitsensitif

PALING RAMAI ♥️ dengan PRIMER OIL kenapa? sebab paling best & super best sekali ja titis kat muka apply dengan penuh rasa kasih sayang terus kesan dia glowing sampai malam MINYAK tapi TIDAK berminyak kulit oily pun boleh guna . boleh pudarkan jeragat boleh kurangkan pigmentasi boleh kecilkan liang pori boleh lembabkan skin yang dry . price yang sangat murahhh RM32 (15ml) tahan sampai dua bulan kalau bijak guna boleh blend dengan foundation paling best siang malam boleh guna tau . Good Night uolls😘 #masalahkulit #masalahjerawat #masalahjeragat #masalahkulitkering #masalahkulitberminyak #masalahkulitsunburn #jerawat #kulitsensitif #kulitkering #kulitkusam #mackinzterengganu #mackinzbeautyserum #mackinzbeautysoap #mackinzbeauty #bazaar #igshop #igshopmurah #igshoponline #igshopmalaysia #followers #serum #serummackinz #serumwajah #serumrawatmuka #mackinzterengganu #kulitkusam #kulitkering #kulitsensitif

13 likes - 13 comments
Preorder items : RM38 exc postage ( postage RM8sm/RM10ss ) 
Color: Black, Blue black, beige
Type: cropped pants
Material: cotton
Size : S , M , L , XL , 2XL , 3XL , 4XL ,5XL

Any request whatsapp 0174583267 or click link at bio 📍

#igshoponline#prelovedmalaysia
#ootdmalaysia#trustedseller
#sayajualawakbeli#igshopclothes
#igshopshoes#igshopbag
#lokalbisnes#baranghispter
#igshopmakeup#totebag
#tshirthipster#tolongdengar
#tshirtprinting#loveit
#preorder#readystock
#dropshipwanted#hoodiemurahmalaysia
#onlineshopmurah#hipster
#hipstermalaysia#tshirthipster

Preorder items : RM38 exc postage ( postage RM8sm/RM10ss ) Color: Black, Blue black, beige Type: cropped pants Material: cotton Size : S , M , L , XL , 2XL , 3XL , 4XL ,5XL Any request whatsapp 0174583267 or click link at bio 📍 #igshoponline #prelovedmalaysia #ootdmalaysia #trustedseller #sayajualawakbeli #igshopclothes #igshopshoes #igshopbag #lokalbisnes #baranghispter #igshopmakeup #totebag #tshirthipster #tolongdengar #tshirtprinting #loveit #preorder #readystock #dropshipwanted #hoodiemurahmalaysia #onlineshopmurah #hipster #hipstermalaysia #tshirthipster

17 likes - 17 comments

Loading...