Loading...
User profile picture

#AEON Mall Kulaijaya

Loading...
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-28 07:14:02
Photo

Tak kisah lah org nak ckp gemok lepas besalin ank ke3 janji Encik husbend still dengan i hehehe ☺️😍😚

6 likes - 0 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-27 06:20:43
Photo

Insyaallh Cuba yg trbaik...

3 likes - 2 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-27 02:58:17
Photo

Tak ada manfaat hidup kalau asyik sibuk membicarakan perihal orang lain..itu yang menjadikan kita tak sempat nak berbicara dengan jiwa kita sendiri.. Hidup ni sekali je.. jangan sia-siakannya dengan perkara2 negatif .. cemburu .. hasad dengki.. . Cepat-Cepat..bersihkan hati..😊 . #putrinuyien #love #life #hati #positive #motivation

14 likes - 1 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-26 18:28:27
Photo

Beep beep...The Wheels On The Car Go Rounden Round🎶 #zayyanmirza14mths

11 likes - 23 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-25 12:17:03
Photo

Pernah menjadi sebahagian dari mereka.. Bukan biase2 😀

56 likes - 0 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-24 12:45:44
Photo

Fulfilling their requests! #mykidsrock

9 likes - 0 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-24 12:17:26
Photo

Elsa & Anna

8 likes - 0 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-24 06:58:35
Photo

Sweet couple 😍😍 #kesayangan

25 likes - 1 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-24 05:23:49
Photo

36 likes - 3 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-24 04:28:15
Photo

Sape kacau ni.💩

77 likes - 8 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-23 15:42:23
Photo

Thanks for the Setabak Chatime SDS #postbefore20 #mannow #24March

36 likes - 3 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-23 06:23:11
Photo

Baju raya! Murah jee! 😎😎😎😎

4 likes - 0 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-21 11:47:33
Photo

Jalan2 ayah ibu & #MuhammadAisyAryanMohamadSaiful

175 likes - 0 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-21 10:08:03
Photo

Coffee

30 likes - 0 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-20 10:41:26
Photo

Kerja sentiasa berdepan dengan manusia ni perlu ada sedikit ilmu tentang Body Language..

0 likes - 0 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-20 10:01:17
Photo

我知道我outdate了,但是這樣的杯子設計也太棒了!!電影院應該要賣這樣的snacks!!Drink+Food+dipAll in one~下次再試看炸的好了 :D Btw, Zootopia 是蠻可愛的!樹懶那段也太搞笑 #dating #sunday #love #life #movieday #rm10ticketbefore6pm #tgv #snacks #foodporn #johorbahru #johor #doublecombo #malaysia #卡肉覓食日記

18 likes - 2 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-20 09:18:11
Photo

Riadah fishah😊😊😊

5 likes - 0 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-20 06:36:55
Photo

20.3.2016 见识到火腿在地上打滚的威力 好在容易哄😂

32 likes - 0 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-20 04:14:38
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-19 13:59:05
Photo

Jumpa member lama.. Alhamdulillah semua sihat dan femes.. Dah jadi org hebat2 #MuhammadAisyAryanMohamadSaiful xpandang camera laa

174 likes - 6 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-19 09:02:59
Photo

McD's🍍Pineapple sundae cone🍦 Yummy😋

171 likes - 4 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-19 02:51:07
Photo

💥💥💥ATTENTION! GoPro Hero 4 SE RESTOCK ALREADY! 😍😍😍 . . . 💥💥💥 GoPro HERO 4 SILVER EDITION 📷🔥💥 . 1 year international warranty. Pro-quality capture. Touch-display convenience. Features 1080p60 and 720p120 video, 12MP photos up to 30 frames per second, built-in Wi-Fi and Bluetooth®, and Protune™ for photos and video. Waterproof to 131’ (40m). . Harga pakej: A) GoPro HERO 4 Silver : RM 1590 B) GoPro HERO 4 Silver + 16GB Class 10 Samsung Original + Twistlock monopod : RM 1670 C) GoPro HERO 4 Silver + 32GB Class 10 Samsung Original + bag s + 3 Ways Monopod (tripod, camera grip, extension arm) : RM 1790 Utk order boleh: Whatsapp : +60177751360 #sayajualgopro #sayajual #johor #sayajualmurah #gopromalaysia #goprooriginal #hero4malaysia #hero4silvermalaysia #carboothmalaysia #bukittinggi #bukitkutu #malaysia #sj4000malaysia #sj5000malaysia #hero4silver #ohhmygadget #fitmalaysia #hikerskental #vendormalaysia #bazaarpaknil #vscocammalaysia #ikutcarakita #sayajualmurah #kualalumpur #brogahill #snorkeling #travel #bukittabur #blessed #alhamdulillah

67 likes - 7 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-18 12:22:14
Photo

Semangat membaca ye abg harith... #harith2

10 likes - 0 comments
#AEON Mall Kulaijaya Shared publicly - 2016-03-18 08:15:30
Photo

✨ Bulu mata pendek dan tak lentik? . ✨Dah cuba macam2 jenis mascara pun still tak panjang n lentik? . ✨ Mascara susah nak tanggalkan? Selalu comot and jadi panda eyes? . . Jangan risau ! I ada jawapan kepada masalah yang korang hadap everyday ni 😄👌🏻 . Dengan #mascarachetakaknora, tak kan ada lagi panda eyes, easy to wear and easy to remove (wudhuk friendly), lepas tu tambah lagi ada vitamin B5 pulak yang menjaga bulu mata asal kita. Tak cukup dengan tu yang paling best lagi sebab ada fibre ! Tak payah susah2 apply fibre, lepas tu mascara lagi. Yeayy 😄✌🏻 . And finally, say no to bulu mata palsu ! 😂 cukup sekadar apply #duoyamascara ni jeee, confirm panjang melentik2 pergi dia 😉👍🏻 . Ingat ye, dari mata turun ke hati. Mata cantik, confirm ramai terpikat. Tak percaya? Meh try test cuba 😘😘 . . Direct whatsapp 0104119781 Direct whatsapp 0104119781 . . Follow insta @glamorous_by_t Follow insta @glamorous_by_t . . #GlamorousByT #amyliaNAStashaStory

1 likes - 0 comments